top of page

Hi, ik ben Anne Wunderlich

Universitair opgeleide coach

Aangesloten bij 

beroepsvereniging

NOBCO

IMG-20181106-WA0001.jpg

Ik begeleid mensen die gestrest of overspannen zijn met live 1 op 1 coaching. Ik doe dat wandelend in de natuur.  In 5 - 8 wandelingen zie ik iemand veranderen. Van uitgeblust naar energiek. Wat is dat mooi om te zien! 

 

Mijn verhaal

Zelf kreeg ik jaren geleden een burn-out. Ik miste vooral goede begeleiding. Een psycholoog gaf me de diagnose, en dan? Ik zat alleen thuis en voelde me niet OK.
Ik ben er natuurlijk weer helemaal bovenop gekomen en v
oel me goed.

Het ontbreken van goede begeleiding (vanuit mijn werk) heeft me verbaasd. Ik wilde daar wat mee doen. Anderen helpen om er sneller bovenop te komen en hun energie terug te vinden.

Ik ben gestopt met mijn baan als leidinggevende en (na een opleiding tot wandel coach) begonnen met mijn werk als coach. Dat is nu alweer jaren terug en ik ben nog altijd erg blij met deze beslissing.

 

Energielevel 

Met een vol leven en vier kinderen die op en af bij ons zijn, is het fijn om genoeg energie te hebben.

Dit doe ik door mezelf niet te vergeten in alle drukte.
Met yoga, goede boeken, wandelingen en tijd voor niksen zorg ik dat ik bijtank.

 

Ontwikkeling 

Trainingen, opleidingen en coaching houden mij in ontwikkeling. Ik hou ervan om nieuwe inzichten op te doen die mij helpen in mijn dagelijks leven. Dit kan persoonlijke ontwikkeling zijn voor mezelf, mijn relatie of mijn kinderen.

 

Persoonlijke aandacht

Tijdens mijn studie Cultuur, Organisatie & Management (Vrije Universiteit, Amsterdam) leerde ik dat veranderingen vanuit de mensen komen en niet vanuit de omgeving. Later werkte ik onder andere bij een zorgverzekeraar (financiën en loopbaancoach) en tien jaar bij een grote gemeente (HR adviseur en leidinggevende), waar ik zag dat persoonlijke aandacht de sleutel is voor een fijne werksituatie.

Omdat ik die persoonlijke aandacht zo belangrijk vind, is dat waar ik me op ben gaan richten. Dat kan binnen een organisatie, maar ik heb besloten om dat van buiten een organisatie te doen.
Onafhankelijk en helemaal gericht op de ander. Dat is hoe ik graag coach.

Ook zin in een coach wandeling? Ik ontmoet je graag.

Vul je gegevens in en ik neem contact met je op

20230403_132841_edited.jpg
bottom of page